About انقر على الرابط
About انقر على الرابط
Blog Article
ظهیرالدین مرعشی در کتاب تاریخ طبرستان و رویان و مازندران مینویسد: حد طبرستان از طرف شرقی دینارهجاری و از طرف غربی ملاط که آن قریه شهر هوسم که اکنون به فرضه رودهسر اشتهارد دارد. حد مازندران از طرف شرقی بیشه انجدان میباشد و از طرف غربی ملاط میباشد. حد گرگان حالیا که به استرآباد مشهور است و اصلاً دهستان میگفتند شرقی دیناره جاری است که حد شرقی تمام طبرستان است و غربی انجدان که حد شرقی مازندران است.
اضغط "لصق" للصق الرابط الذي نسخته. سترى خيار "لصق" في القائمة التي تظهر، وسيقوم بلصق العنوان المنسوخ في حقل النص عند الضغط عليه.
ولایت نور در صدر اسلام ناتل نامیده میشد. ناتل نام ولایتی در طبرستان بود و همچین نام شهری میان آمل و چالوس بود. ابن رسته، ابن فقیه همدانی، اصطخری و ابن حوقل کهنترین منابعی هستند که در قرن سوم از این ولایت نام بردهاند. در ناتل دژی پادگانی به نام «دوک» یا «دون» قرار دشت که در آن ۵۰۰ سرباز آماده حضور داشتند. شهر ناتل در دورهٔ عباسیان از بزرگترین شهرهای طبرستان بود. یاقوت حموی در معجمالبلدان، «ناتل» یا «ناتله» را یکی از شهرهای بخش دشتی طبرستان نامیدهاست که بین آمل و چالوس و با فاصلهٔ پنج فرسخی از هردو شهر قرار دارد. در حدودالعالم، ناتل به همراه چالوس و کلار از کورهٔ رویان و جزئی از خاک طبرستان معرفی شدهاست که پادشاه جدا داشت که به آن «استندار» میگفتند.
أسعى دائماً إلى تقديم معلومات قيمة ومحدثة لجمهور نور الإمارات، مع التركيز على تحقيق أفضل النتائج في محركات البحث وجذب المزيد من الزوار للمواقع. مرحباً بكم في عالمي الرقمي، حيث المعرفة والتميز هما الأساس.
تفضل بزيارة أقرب صالة عرض لمكتبة جرير أو اتصل بنا ببساطة وسنقوم بخدمتك أينما كنت في دولة الإمارات العربية المتحدة.
در جاینامشناسی ایرانی واژهٔ "نور" بیگانه است. نیما یوشیج که خود اهل نور بود میگوید: اهل نور به ولایت خویش نو میگویند که در گویش کجوری زبان مازندرانی به معنای دره است.
نور الإمارات: شعلة تضيء اتبع الرابط عالم العلامات التجارية الشخصية
[۳۰]اصطخری مینویسد: آمل، ناتل، سالوس (چالوس)، کلار، رویان، میله، برجی، چشمهٔالهم، ممطیر، ساری، اسرم، لمراسک و تمیشه در شمار طبرستان است.[۳۱]
ستتم الاستعانة بهذه البيانات لتخطيط وتطوير برامج المساعدة الغذائية بشكل فعّال لتوزيع المساعدات في حال توفرها.
المصدر: نور الإمارات - دبي. الآراء الواردة في المقالات والحوارات لا تعبر بالضرورة عن رأي نور الإمارات.
↑ نصری اشرفی، جهانگیر (۱۳۹۹). جعفر شجاع کیوانی، ویراستار. دانشنامهٔ تبرستان و مازندران جلد سوم. نشرنی = ۲۵۲.
ظاهر کمک مالی ایجاد حساب ورود ابزارهای شخصی کمک مالی
التقط صورة عالية الدقة لأي شيء عبر الإنترنت باستخدام أداة لقطة شاشة المُضمنة في المتصفح
↑ اقبال، مهدی (۱۳۸۹). تاریخ چالوس. انتشارات تعرّف على المزيد شاملو. ص. ۲۳.